Každý byl jednou mlád a zažil ten střet generací v rámci inovací a technického pokroku.


Starší generace a senioři mají pocit, že se mladí dívají s výsměchem na jejich zápas s moderními technologiemi a vymoženostmi.  
Nebojte, není tomu tak! Snad s lehkým pousmáním, ale většina z nich jsou vstřícní, ochotni pomoci a chápou tu nesnadnou situaci, které se dříve, nebo později nevyhne nikdo z nás, a to, jak pravil klasik „Kdo chvíli stál, již stojí opodál“.Opodál však neznamená konec, opodál znamená, že je třeba trochu většího úsilí, trpělivosti, času a učení. To je ale následně zúročeno pocitem zadostiučinění, vděkem, spolehlivostí a dobře odvedenou prací.
Netýká se to jen starších generací, podobnou situací prochází také většina maminek, které strávily delší dobu na mateřské dovolené. Dnešní moderní svět sebou nese velmi rychlý pokrok, a tak někdy stačí i pár roků a vše je jinak.
Proto ale ještě není důvod se bát technických vymožeností, naopak zažijte ten krásný pocit, kdy v sobě zlomíte respekt a strach z nového a tyto věci Vám začnou pomáhat v každodenním životě, nebo při práci.
Existuje mnoho způsobů, jak toho docílit. Pokud nemáte ve své blízkosti nikoho, kdo Vám pomůže, je možné si zvolit podle svých potřeb některý z velké nabídky kurzů a školení, na které je možné docházet, nebo jsou pořádány i formou online výukou. Obě varianty mají své výhody a nevýhody.
V případě online kurzů je výhoda vlastní organizace času na učení a opakování. To je možná lepší volba pro maminky po mateřské dovolené, nicméně zase jak maminky po mateřské dovolené, tak i senioři tím přicházejí o konfrontaci se svými vrstevníky a především to zjištění a pocit, že v tom nejsou sami, že tyto potřeby má mnohem více lidí, jak seniorů, tak žen po mateřské dovolené, než by se mohlo zdát.

Několik typů najdete zde, ale je jich mnohem více:
https://www.acz-kurzy.cz
https://www.educity.cz
https://lli.vutbr.cz/pocitacove-kurzy

Může se vám také líbit